Om oss

Fordon, förare & miljö

Företaget har bussar  i olika storlekar. Små bussar för den lilla gruppen och större för den stora. Idag finns det bussar från 19 till 55 platser med varierande utrustning. Bussarna körs på senaste miljöteknik för att minska utsläppen av  farliga partiklar. Vi arbetar aktivt med vår miljöplan.

En busschaufför har ett yrke med ett stort ansvar. Att köra bussen är bara en liten del av det hela. Det är ett väldigt roligt och omväxlande arbete där våra kunder fyller vår dag med nya utmaningar hela tiden. Ingen dag är den andra lik.

Alla våra chaufförer är certifierade enligt ett krav från vår kund Länstrafiken i Västerbotten och vi har återkommande Yrkeskompetens fortbildningar.

Bussen är säkraste transportmedlet

En tysk studie* visar att bussar är det säkraste transportmedlet. Risken att omkomma i en bussolycka är 295 gånger lägre än om man åker motorcykel, 100 gånger lägre än om man cyklar, 22 gånger lägre än om man åker bil och 1,5 gånger lägre än om man åker tåg. En viktig anledning till att bussar är så säkra är de höga säkerhetskrav som ställs . Säkerhet är en hjärtefråga för oss.

*Studien är utförd av Federation of German Bus and Coach Operators.

Föreningar & företag

Att resa innebär att du får något nytt att uppleva – något nytt att berätta. Att träffa nya människor eller göra någonting tillsammans med dina gamla, att umgås i glada vänners lag. Bussen är ett oslagbart sätt att resa när du vill öka samvaron och känslan av gemenskap.

Vännäs Buss AB
Västra järnvägsgatan 12
911 34 Vännäs
Tel: 0935-130 40
E-post: info@vannasbuss.se
Producerad av
crossmenu